beats by dre cheap

VIJESTI!!!


Nakon sto je debatirala cameoulogom u filmu "Bring It On: All or Nothing"redatelja Stevea Rashua,u kojem se fabula vrti oko navijačica, Rihanna se ponovno upustila u glumu i "napada" filmska platna.

Film u kojem će glumiti mlada pjevačica zove se "Mama Black Widow", a snimat će se prema noveli pokojnog afroameričkog pisca Iceberga Slima, pravog imena Robert Lee Maupin. Film portretira afroameričku obitelj koja migrira iz južnog izoliranog Mississippija u getoizirani crni svijet grada Chicaga tridesetih godina prošlog stoljeća.
[IMG]http://i26.tinypic.com/2scic.jpg[/IMG]

U filmu će osim Rihanne glumiti još jedna pjevačica - Macy Gray
[IMG]http://i31.tinypic.com/2dhy53d.jpg[/IMG]
 
Priča prati tešku borbu glavnog protagonista Otisa Tilsona da održi obitelj na okupu za vrijeme dok se hvataju u koštac sa svijetom prepunim alkohola, kurvanja, seksualnih devijacija i radikalnih degradacija. Priča koja je ispričana žargonom prema originalnoj noveli Iceberga Slima, čitatelja i(li) gledatelja vodi u svijet onih čiji su životi na margini rasističkog i grabežljivog svijeta.

Rihanni je u ovom filmu povjerena uloga Carol, dok se od ostalih imena pojavljuju Kerry Washington, Anthony Anderson, Mos Def, Brian J. White i još jedna pjevačica - Macy Gray. Redatelj Darren Grant će film snimati u Chicagu, a pokušat će što zornije prikazati ono što je Iceberg pokušao i u noveli, a to je realna slika života crnaca koji su dobar dio života proveli mučno u raznim okrutnim getima.

Rihanna Fenty.....
http://thebestofrihanna.blogger.ba
27/05/2008 19:18